EyeStation

EyeStation

Boots Optiek introduceert de EyeStation

Boots Optiek introduceert de EyeStation; een high-tech oogmeetsysteem en adviesprogramma. Speciaal ontwikkeld voor de consument die de hoogste eisen stelt aan comfortabel zien met een perfect passende bril.

U als brildrager eist steeds meer perfectie wanneer het gaat over productkwaliteit, service en prijs. Om u duidelijk te vertellen wat maatwerk brillenglazen voor u betekenen,maak ik gebruik van de allernieuwste technologische hulpmiddelen. Dat is waarom ik een nieuw exclusief  meetsysteem lanceert.
Het nieuwe instrument is speciaal ontworpen voor het makkelijk selecteren van brillenglazen in combinatie met het nieuwe montuur. De EyeStation biedt uitgebreide en heldere demonstraties van glasontwerpen, ontspiegelingen en multifocale brillenglazen.

Persoonlijk advies met een high tech meetinstrument
De EyeStation biedt de opticien de mogelijkheid de consument meer inzicht te geven in de eigenschappen van de verschillende brillenglazen. Dankzij digitale technologie kunnen zij met Eyestation de klant fotograferen en filmen om hem daarmee het juiste montuur te laten kiezen. Daarnaast geeft dit instrument de juiste informatie over de te selecteren brillenglazen.

Montuurkeuze
De EyeStation is een onmisbaar instrument voor klanten met hoge sterkte om keuzes te maken over montuur in combinatie met brillenglazen. Zij vragen zich af: ’’hoe gaat mijn bril er uitzien?’aan de hand van de foto die gemaakt wodr kunt U zelf beoordelen hoe de nieuwe bril U staat.

Meetwaardes en informatie
EyeStation verschaft zeer nauwkeurige resultaten die nodig zijn om ongehinderd scherp te kunnen zien. In minder dan 20 seconden geeft het meetproces alle resultaten op het scherm. Met de EyeStation kunnen we nog beter alle vragen beantwoorden over anatomie, oogfouten, multifocale brillenglazen en andere mogelijkheden van brillenglazen als ontspiegeling of meekleurende glazen.

Aan de hand van een aantal interactieve presentaties worden productvoordelen aan de consument gedemonstreerd. Zoals bijvoorbeeld de verbeterde prestaties van de nieuwste generatie multifocale brillenglazen of de toegevoegde waarde van polariserende zonneglazen.