SeboHD

SeboHD

SeboTek is marktleider in hoortoestellen met een grote bandbreete die vergelijkbaar zijn met high fidelity hoofdtelefoons. Door het brede geluidspectrum kunt u de helderheid van stemmen ervaren, net als subtiele geluiden van de natuur, levendige tonen van muziek en de vele andere geluiden die kleur geven aan het dagelijkse leven.

SaboTek hoortoestellen zijn extreem vochtbestendig, zeer compact en toch uitzonderlijk krachtig. Ze zijn tijdens het dragen bovendien niet of nauwelijks zichtbaar doordat ze zijn voorzien van 'RIC techniek', waarbij een kleine luidspreker in het oor wordt geplaatst. Deze innovatieve oplossing is een uitvinding van SeboTek en biedt u een zuiver geluid dat u nog eens verder kunt verbeteren door het juiste luisterprogramma te kiezen.
 

Unieke nieuwe RIC van SeboTek

Het Amerikaanse SeboTek is de uitvinder van de RIC technologie. Dit heeft de markt werkelijk veranderd. Wereldwijd worden al zo'n 60% van de hoortoestellen aangepast met Receivers In Canal, dat daarmee de standaard in de markt is geworden.

Met het statement "Nobody does it better" heeft SeboTek op de Audiologie beurs AAA in Boston de vierde generatie RIC's gepresenteerd: easy CLICK tips.

Met dit vernuftige nieuwe RIC concept neemt SeboTek opnieuw een voorsprong op andere fabrikanten op het gebied van de ontwikkeling van Receivertechnologie.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze RIC technologie de komende jaren de standaard gaat worden in de industrie.

De nieuwe dome heeft Multiple Flex Zones met een 360 graden bewegingsmogelijkheid.  De dome beweegt verticaal en horizontaal mee met de bochten van de gehoorgang.

Uniek is daarbij dat de dome na één keer te zijn ingebracht de precieze vorm van het gehoorkanaal "onthoudt" U moet dit zelf zien om te geloven!
De dome elimineert daarnaast occlusie effect bij zowel open als gesloten aanpassingen.

Klik hier voor een animatie van deze unieke nieuwe RIC ontwikkeling