Coating

Coating

Bescherm uw brillenglazen maximaal met Neva Max!

Krassen en vlekken op uw brillenglazen belemmeren uw zicht. Ook kan uw kijkcomfort verstoord worden door waterdamp en vuil. Een coating voor uw brillenglazen kan hier de uitkomst bieden!

Neva Max is de super krasvaste laag die 3X harder is dan een normale coating. Samen met de antistatische werking zorgt Neva Max ervoor dat brillenglazen veel langer vrij blijven van kleine krasjes, stof, vet, vuil en waterdruppels. Uw brillenglazen blijven zo langer schoon! U hoeft 5X minder te poetsen en dit voorkomt de kans op beschadiging aan uw brillenglazen. Brillenglazen met Neva Max zijn mooi transparant, helder en ontspiegeld voor en ontspannen kijk- en draagcomfort.

Met Neva Max Secret heeft u de bescherming van Neva Max in een onzichtbare toepassing. De traditionele groene reflectie is bij Neva Max Secret verdwenen. In aansluiting met een stijlvol montuur geeft deze unieke eigenschap van Neva Max Secret de finishing touch aan uw nieuwe bril.

Denk aan de duurzaamheid van uw brillenglazen en uw kijkcomfort en kies bij uw nieuwe brillenglazen voor een Neva Max coating.

Wij informeren u graag verder over de mogelijkheden in onze winkel!