Brillen

Wij hebben een ruime selectie aan monturen voor ieder wat wils zowel qua prijs als design. Dankzij het feit dat wij het modebeeld altijd op de voet volgen bieden wij u altijd de laatste trends op het gebied van brillen.

Zo vindt u bij ons veel monturen van bekende modehuizen zoals Silhouette, Porsche, Jaguar, Swarovski, Dita Lancier etc. maar ook van specifieke brilontwerpers als Cazal. Ook voeren wij het merk Porsche, een collectie die alleen bestaat uit hoogwaardige materialen zoals bijvoorbeeld titanium. Uiteraard bieden wij u ook collecties zoals rodenstock, zeiss, seiko aan ,collecties die in de loop der jaren hun sporen op het gebied van kwaliteit en pasvorm verdient hebben. Naast al deze merken kunnen wij u ook een budgetlijn aanbieden, met een hele scherpe prijs stelling, zo heeft u al een complete Liu Jo of Ray-ban bril voor de spectaculaire prijs van 199.- euro.

Zoals u ziet bieden wij u een ruime keuze in stijl en prijs zodat wij aan al u wensen kunnen voldoen. Zoals reeds vermeld volgen wij daarbij nauwlettend de trends en zorgen dat we goed op de hoogte zijn van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van mode en design. Alleen zo kunnen wij u optimaal adviseren.Dus loop eens vrijblijvend binnen om onder het genot van een vers kopje koffie een advies op maat te krijgen.

Voor een uitgebreid assortiment aan veiligheidsbrillen kunt u ook bij ons terecht,kom ook hiervoor voor vrijblijvend binnen lopen en vraag naar de uitgebreide mogelijkheden.

Bekijk onze vergoedingenposter, hier kunt u precies zien wat er door uw zorgverzekering wordt vergoed.

Kinderbrillen

Ook voor kids heb ik een ruim assortiment coole,kleurrijke kinderbrillen van diverse merken voor een lage prijs van 149.- euro (montuur inclusief ontspiegelende en een kras vaste laag) en mocht uw kind in aanmerking komen voor een vergoeding van de zorgverzekeraar regelen wij dat uiteraard ook voor u.

Kom vrijblijvend langs bij Boots Optiek in Landgraaf.