E-scoop

Ook bij verminderd zien bij glaucoom, RP of diabetische retinopatie kunt u baat hebben bij het E-scoop loepglas.

De E-scoop is een gepatenteerd loepglas met unieke eigenschappen dat ervoor kan zorgen dat uw gezichtsscherpte verbeterd.

Het E-scoop loepglas heeft een speciale curve, dikte, prisma, kleur en coating. Door deze eigenschappen samen te voegen en het licht op een ander deel van uw netvlies te projecteren wordt uw gezichtsscherpte aanzienlijk verbeterd.

Sinds de introductie van het glas zijn er al 3.000 E-Scoop brillen voorgeschreven en aangepast en wordt de bril toegepast in diverse landen in Europa waaronder Engeland, Duitsland, Frankrijk en Spanje. In de US heeft een vooraanstaande groep oogartsen de E-Scoop omarmd.

De gebruikers van deze E-Scoop brillen geven aan dat zij meer kunnen zien dan met de oude bril en andere hulpmiddelen. Ruim 60 % is binnen een dag al gewend aan de bril. Op de vraag wat men met de E-Scoop ziet wat men daarvoor niet kon zien was het antwoord: 58 % kan met de E Scoop weer gezichten herkennen. 70% zegt de stoepranden beter te zien en voelt zich dus veiliger, 72% geeft aan dat de E-Scoop helpt bij de dagelijkse activiteiten. De meeste mensen (83%) voelen zich met de E-Scoop gemakkelijker bij het wandelen.

De E-Scoop is leverbaar in vrijwel alle sterktes, ook in dubbelfocus en multifocaal. Het glas wordt als een gewoon brillenglas gemonteerd in het eigen montuur.

Kom vrijblijvend langs bij Boots Optiek in Landgraaf.