Zonnebrillen

Net als onze uitgebreide monturen collectie hebben we ook een uitgebreide zonnebrillen collectie. Merken als Nike, Porsche, Serengeti, Ray Ban, Cazal, Silhoutte en Dita Lancier zijn in onze winkel vertegenwoordigt.

Zonnebrillen zijn er in de eerste plaats om u ogen tegen fel zonlicht en schadelijke UV-straling te beschermen, maar meer dan ooit tevoren zijn zonnebrillen een balanrijk modeaccessoire geworden. Bij ons combineren wij deze 2 aspecten dan ook graag.

Net als het algemene modebeeld verandert ook de zonnebrillenmode elk jaar weer en passen we onze collectie dan ook weer aan. In alle gevallen informeren wij u graag over de specifieke lenseigeschappen want er goed uitzien combineren wij graag met goed zien en de beste bescherming

Uiteraard kunnen we ook desgewenst een zonnebril op uw eigen brillensterkte maken.Loop gerust even binnen en vraag naar de mogelijkheden.

Bekijk onze vergoedingenposter, hier kunt u precies zien wat er door uw zorgverzekering wordt vergoed.

Polariserende zonneglazen

Polariserende zonneglazen geven buiten,op de weg,in de sneeuw en op het water perfect zicht met behoud van de natuurlijke kleurwaarneming.Het neemt gevaarlijke en hinderlijke schitteringen weg.

Met polariserendeglazen ervaart u direct het verschil in veilid en perfect kijkcomfort.

"Drivewear glazen" het mee kleurend polariserend zonnebrilglas voor in de auto.Deze brillenglazen veranderen automatisch van kleur volgens de lichtintensiteit. Zo ziet u de contrasten beter en geniet u van meer kijkcomfort en meer veiligheid achter het stuur.

Serengeti zonnebrillen

Een uniek 3 in 1 glas EN verkrijgbaar op sterkte.

Meekleurend,
De glazen passen zich aan de lichtsituatie.

Blauwlichtfilter,
Het schadelijk blauw licht wordt voor maar liefst 95% gefilterd waardoor er een goed contrast ontstaat.

Polarizerend,
Hierdoor krijg je een extra scherp beeld schitteringen op het wateroppervlakte bijvoorbeeld worden volledig weggefilterd.

Kom vrijblijvend langs bij Boots Optiek in Landgraaf.