Enkelvoudige glazen Het enkelvoudig glasprogramma is zeer flexibel in te zetten voor u als consument,Vanuit de voorraad brillenglazen, de sferische en asferische recept en gekleurde brillen, kunt u als consument altijd de juiste keuze maken.  

Bureauglazen Bureauglazen zijn de praktische oplossing voor beeldscherm, lezen en hobby, waarbij men langdurig op korte en middel afstand scherp kan zien.  

Zonneglazen Het uitgebreide aanbod zonnenglazen bij ons is verkrijgbaar in verschillende tinten en contrastverhogende kleuren, met 100% UV bescherming voor comfort en veilig zicht, daarbij vergroten polariserende glazen visueel comfort en veilgheid.  

Transitions geavanceerde meekleurende brillenglazen Transitions brillenglazen zijn heldere brillenglazen. Door het meekleurend effect passen ze zich automatisch aan in verschillende lichtomstandigheden en helpen ogen te beschermen tegen zonneschitteringen. Transitions brillenglazen dragen bij aan dagelijks kijkcomfort voor uw consument.

Bekijk onze vergoedingenposter, hier kunt u precies zien wat er door uw zorgverzekering wordt vergoed.

Multifocale glazen

Scherp zicht is genieten van elk detail. Ziet u nog scherp en comfortabel op elke afstand? Goed en helder zicht is niet alleen prettig, maar ook noodzakelijk. Met de nieuwste generatie  multifocale brillenglazen vergeet u dat uw ogen hulp nodig hebben. Met het multifocale brillenglas Anateo ervaart u het grootst bruikbare en meest comfortabele gezichtsveld. De vloeiende overgang van ver naar dichtbij kijken zorgen voor ongehinderd en ontspannen zicht in elke situatie. Dit innovatieve brillenglas houdt rekening met uw oogcorrectie, met de anatomie van uw ogen én de unieke vorm van uw montuur. Door middel van een deskundige oogmeting, die wordt aangevuld met persoonlijke waarden wordt een uniek metingen vastgesteld. Deze metingen worden met de hoogst mogelijke nauwkeurigheid in uw brillenglas verwerkt. Zo heeft u een maatwerk brillenglas, dat tot in detail is aangepast op uw persoonlijke wensen en behoeften. Met het winnen van de Silmo dor bewijzen Anateo brillenglazen hun innovatie,technologie en creativiteit.Niet voor niets biedt Anateo de garantie voor het hoogste niveau in kijkcomfort.

Ervaar elk detail en kom langs voor Anateo brillenglazen.

Coating

Bescherm uw brillenglazen maximaal met Neva Max UV!

Krassen en vlekken op uw brillenglazen belemmeren uw zicht. Ook kan uw kijkcomfort verstoord worden door waterdamp en vuil. Een coating voor uw brillenglazen kan hier de uitkomst bieden!

Neva Max UV is de super krasvaste laag die 3X harder is dan een normale coating. Samen met de antistatische werking zorgt Neva Max UV ervoor dat brillenglazen veel langer vrij blijven van kleine krasjes, stof, vet, vuil en waterdruppels. Uw brillenglazen blijven zo langer schoon! U hoeft 5X minder te poetsen en dit voorkomt de kans op beschadiging aan uw brillenglazen. Brillenglazen met Neva Max zijn mooi transparant, helder en ontspiegeld voor en ontspannen kijk- en draagcomfort.

Met Neva Max UV Secret heeft u de bescherming van Neva Max UV in een onzichtbare toepassing. De traditionele groene reflectie is bij Neva Max UV Secret verdwenen. In aansluiting met een stijlvol montuur geeft deze unieke eigenschap van Neva Max UV Secret de finishing touch aan uw nieuwe bril.

Denk aan de duurzaamheid van uw brillenglazen en uw kijkcomfort en kies bij uw nieuwe brillenglazen voor een Neva Max UV coating.

Wij informeren u graag verder over de mogelijkheden in onze winkel!

Kom vrijblijvend langs bij Boots Optiek in Landgraaf.