Multifocale glazen

Multifocale glazen

Scherp zicht is genieten van elk detail

Ziet u nog scherp en comfortabel op elke afstand?

Goed en helder zicht is niet alleen prettig, maar ook noodzakelijk. Met de nieuwste generatie  multifocale brillenglazen vergeet u dat uw ogen hulp nodig hebben.

Met het multifocale brillenglas Anateo ervaart u het grootst bruikbare en meest comfortabele gezichtsveld. De vloeiende overgang van ver naar dichtbij kijken zorgen voor ongehinderd en ontspannen zicht in elke situatie.

Dit innovatieve brillenglas houdt rekening met uw oogcorrectie, met de anatomie van uw ogen én de unieke vorm van uw montuur. Door middel van een deskundige oogmeting, die wordt aangevuld met persoonlijke waarden wordt een uniek metingen vastgesteld. Deze metingen worden met de hoogst mogelijke nauwkeurigheid in uw brillenglas verwerkt. Zo heeft u een maatwerk brillenglas, dat tot in detail is aangepast op uw persoonlijke wensen en behoeften.

Met het winnen van de Silmo dor bewijzen Anateo brillenglazen hun innovatie,technologie en creativiteit.Niet voor niets biedt Anateo de garantie voor het hoogste niveau in kijkcomfort.

Ervaar elk detail en kom langs voor Anateo brillenglazen.